Стрижка гарячими ножицями у Львові підходить для тих, хто вже втомився боротися із посіченими кінчиками волосся та мріє про красиве і густе волосся. Стрижка гарячими ножицями в салоні краси Юната має лікувальний ефект. В одній процедурі Ви отримуєте зачіску та ефективний догляд за волоссям.

Під час цієї процедури відбувається «запаювання» зрізу волосини, в результаті волосся не втрачає вологу, зберігає поживні речовини. Завдяки стрижці гарячими ножицями волосся зберігає еластичність та блиск і робиться більш стійким до негативного впливу зовнішніх факторів. В результаті гарячої стрижки волосина не пересихає, перестає розшаровуватися, а структура зберігається однорідною.

Результат від стрижки гарячими ножицями у Салоні краси Юната:

  • Ваше волосся стане гладкими по всій довжині, а головне без посічених кінчиків;
  • після стрижки гарячими ножицями з'являється додатковий об’єм і блиск;
  • зачіска виглядає дуже акуратною і доглянутою, добре зберігає свою форму протягом всього дня;
  • волосся добре піддається укладанню, практично не плутається і не розпушується;
  • Ви можете відростити довге волосся, оскільки воно перестане сіктися і буде виглядати просто чудово!

Ефект від стрижки гарячими ножицями буде видно відразу, як тільки майстер закінчить свою роботу. Але для отримання лікувального ефекту (зміцнення волосся, підвищення еластичності, усунення сухості й ламкості) потрібно пройти в середньому 3 процедури. Додатковий об’єм волосся помітний відразу, але кращий ефект досягається після четвертої стрижки гарячими ножицями, тоді коли всі Ваші волосинки від коренів до кінчиків стануть однакової товщини.

Чекаємо на Вас щодня у Салоні краси Юната. Попередній запис за номерами (068)004-45-68,(032)221-11-22