Фарбування волосся в стилі балаяж - це популярний вид мелірування, який полягає у використанні контрастних колірних варіантів на коренях і кінчиках. Балаяж передбачає експериментування відразу з декількома тонами, чиї переходи створюють дивовижний ефект, а саму зачіску отримує інтенсивний і глибокий колір. Коли колорист фарбує волосся, він завдає «мазки» кисті вертикально, щоб не залишилося чіткої межі, як в омбре. В цілому, ця техніка виглядає дуже природно і має ефект вигорілого волосся. Тільки справжні професіонали здатні створити специфічні контрасти, гнучкі переливи і гармонійні поєднання. Досвідчені перукарі працюють у Салоні краси Юната у Львові і виконують різні складні способи фарбування волосся.

Фарбування волосся в стилі балаяж у Львові - це можливість розкрити індивідуальність жінки, підкреслити переваги її зовнішності, зробити образ стильним і сміливим. У роботі майстри використовують багато кольорів: теракотовий, каштановий, мідний, марсіанський червоний, бурштиновий, медовий, пісочний, а також зовсім світлі варіанти. Перед фарбуванням балаяж волосся до фарбування готують, щоб їх структура була надійно захищена.

Вартість послуги фарбування волосся балаяж у Львові визначається в індивідуальному порядку, тому що залежить від довжини локонів, їх густоти, кількості обраних відтінків. А ще ціни на фарбування балаяж в Салоні краси Юната змінюються в залежності від типу барвника і нюансів моделювання стрижки. Наші майстри, які пройшли сертифікацію і навчання в кращих викладачів колристики, із задоволенням підберуть для кожної клієнтки відповідні кольори, а також визначать оптимальний варіант для створення об'єму зачіски. Завдяки знанням і досвіду фахівців процедура проходить абсолютно безпечно, а комфортні умови в закладі дозволяють отримати задоволення від відвідування Салону краси Юната.

Перед фарбуванням балаяж волосся обробляються спеціальним мусом. Потім стилісти добирають потрібні відтінки і глибину тону. Фарбування може здійснюватися як двома, так і трьома кольорами. Коли процедура буде завершена, фахівець обов'язково підбере косметику для догляду за зачіскою, розповість, як зберегти насиченість відтінків. Для цього використовуються тільки якісні ексклюзивні засоби. Після укладки Ви покинете наш салон справжньою королевою.

Щоб записатися на фарбування волосся балаяж зателефонуйте +380(68)004-45-68, +380(32)221-11-22